Početkom 2018.godne, brend 13th Dog je, u okviru svoje proizvodnje opreme i odeće za pse, otvorio i svoju maloprodaju i profesionalni salon za negu pasa.

Kao i do sada, proizvodeći samo opremu koja će najpre, vašim kucama pružati lagodan osećaj, a potom i vama olakšati svakodnevne šetnje i aktivnosti koje imate sa vašim članom porodice, tako i sam salon pruža, pre svega, sam kvalitet u radu i poseban pristup kucama koji je nama primarni zadatak.

Najvažnija nam je da se pas kod nas oseća slobodno, opušteno, nakon tretmana srećno i rehabilitovano, a potom da i sam vlasnik iz našeg salona izadje zadovoljan, kako uslugom, tako i celokupnim tretmanom posvećenom njegovom krzenom prijatelju.

 

 

Pored svakodnevnih obaveza kojima smo svi pretrpani, 13th Dog vam nudi pomoć oko same higijene psa, koju ne smemo zanemariti. Pre svega, kvalitetna ishrana, redovna fizička aktivnost i redovni odlasci veterinaru, su osnovne obaveze koje bi trebalo da imamo prema našim kucama. Tako je neophodno voditi računa i o redovnom kupanju, čišćenju ušiju, sredjivanju noktića i održavanju dlake psa.

 

 

 

 

 

Dolaskom u naš savremeno opremljen salon, u dogovoru sa našim profesionalnim grumerom, dobićete frizuru, savet i odgovarajući tretman za vašeg psa. Kozmetika koju koristimo je visokog kvaliteta, i biramo je u skadu sa tipom kože i stanjem same dlake ljubimca.
Bez obzira na veličinu, rasu ili uzrast kuce, tu smo da ostvarimo svaku vašu želju i da od nas izadjete širokog osmeha.