Dobrodošli ste da budete deo našeg brenda, ljubavi i pozitivne energije.

Kako smo kroz sve ove godine radili na tome da psima obezbedimo samo najbolju, najautentičniju i najudobniju opremu, tako smo početkom 2018.godne, želeli da otvorimo i svoju radnju, kao i profesionalni salon, u kom ćemo zajedno deliti trenutke, dogodovštine i savete oko naših kućnih ljubimaca.

  • 13th Dog Boutique & Spa

Kao i do sada, proizvodeći samo opremu koja će najpre, vašim kucama pružati lagodan osećaj, a potom i vama olakšati svakodnevne šetnje i aktivnosti koje imate sa vašim članom porodice, tako i sam salon pruža, pre svega, sam kvalitet u radu i poseban pristup kucama koji je nama primarni zadatak.

Najvažnije nam je da se pas kod nas oseća slobodno, opušteno, nakon tretmana srećno i rehabilitovano, a potom da i sam vlasnik iz našeg salona izadje zadovoljan, kako uslugom, tako i celokupnim tretmanom posvećenom njegovom krzenom prijatelju.

“Sa dolaskom u 13thdog Tobi je pronašao novi sigurni kutak i nove drugare. Bukvalno sve na jednom mestu i prodavnica i salon. A sem drugara dobio je i novu frizuru i novi prelepo dizajnirani Am kao i povodac, hvala vam!”

Milica i Tobi

13th Dog Boutique & Spa

Pored svakodnevnih obaveza kojima smo svi pretrpani, 13th Dog vam nudi pomoć oko same higijene psa, koju ne smemo zanemariti. Pre svega, kvalitetna ishrana, redovna fizička aktivnost i redovni odlasci veterinaru, su osnovne obaveze koje bi trebalo da imamo prema našim kucama. Tako je neophodno voditi računa i o redovnom kupanju, čišćenju ušiju, sredjivanju noktića i održavanju dlake psa.

Dolaskom u naš savremeno opremljen salon, u dogovoru sa našim profesionalnim grumerom, dobićete frizuru, savet i odgovarajući tretman za vašeg psa. Kozmetika koju koristimo je visokog kvaliteta, i biramo je u skadu sa tipom kože i stanjem same dlake ljubimca.
Bez obzira na veličinu, rasu ili uzrast kuce, tu smo da ostvarimo svaku vašu želju i da od nas izadjete širokog osmeha.